Világvége

2010.02.28. 17:09 :: Beküldő

Egy szép napon az Úr magához rendeli az amerikai, az orosz elnököt és a magyar miniszterelnököt. Összehúzza szemöldökét és így szól hozzájuk: Ti odalent a Földön egész életetekben csak hazudoztatok. A világot elárasztotta a gonoszság, a kapzsiság, a hazugság, nem érdemlitek meg, hogy éljetek! Most menjetek haza és mondjátok el a népeteknek, hogy egy hét múlva özönvizet bocsátok a földre és minden el fog pusztulni.
A három elnök hazamegy. Az amerikai összehívja a kongresszust:
- Uraim, van egy jó, meg egy rossz hírem. A jó hír, hogy akiben mindig is bíztunk,
létezik. Isten van, beszéltem vele. A rossz hír, hogy egy hét múlva el fogja pusztítani a világot. Menjetek haza és élvezzétek az utolsó hetet.
Hazamegy az orosz elnök is és összehívják a Dumát.
- Uraim, van két rossz hírem: Az első, hogy amit hirdettünk, amiben hittünk, sajnos nem igaz. Isten mégis van, beszéltem vele. A másik, hogy egy hét múlva el fogja pusztítani a világot. Menjetek haza és térjetek meg.
Bajnai is hazajön és összehívja az MSZP-t:
- Elvtársaim, van két jó hírem! Mint tudjátok, hosszú évek óta azt hazudjuk, hogy mi elfogadjuk Isten létezését. Nos, ezt jól tettük, ugyanis Isten tényleg van, beszéltem vele. A másik jó hírem, hogy szívélyes, négyszemközti találkozón maga az Úr közölte velem: most már majdnem biztos, hogy Orbán Viktor nem lesz még egyszer miniszterelnök!


Szólj hozzá!

Címkék: politika vicc

A bejegyzés trackback címe:

https://mokalista.blog.hu/api/trackback/id/tr31663961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása