Legidiótábblánclevél

2010.02.27. 13:05 :: Beküldő

Orsolya 15 éves, túl van három abortuszon, jelenleg prostituáltként dolgozik a déli-pályaudvaron. Fizetéséből alig jut neki ennivalóra, szinte kizárólag ondóval táplálkozik. Az egészségtelen étrend miatt be van vérezve a szemgolyója, ezért minden álláshirdetésre való jelentkezését rendre visszautasítják. Élete így haszontalan, ő pedig egy felesleges ember a társadalomban.
S. Tibor ingyen és bérmentve vette a vállára azt a nehéz feladatot, hogy H. Orsolyát benzinmotoros láncfűrésszel feldarabolja, sósavban feloldott tetemének maradékát katolikus szertartás szerint a lakóhelyéhez közeli erdőben eltemeti.
Sajnos egy láncfűrész ma már nem olcsó mulatság, ezért kérlek, küldd tovább ezt a levelet ismerőseidnek, így levelenként 70 fillért juttatsz a Kistestű Sorozatgyilkosokért Alapítvány számlájára, ha pedig a pénz összegyűlik, Tibor megkapja az alapítványtól a láncfűrészt.
Köszönjük!
Ja, és majdnem elfelejtettem!
Múlt héten egy nyugdíjas járókeretes nénike nem küldte tovább a levelet, így megszakította ezt a Panamából kiinduló 1996 óta tartó láncot. Úgy megvertük, hogy beszart. Ezt jó, ha tudod...


Szólj hozzá!

Címkék: fárasztó szövegelés

A bejegyzés trackback címe:

https://mokalista.blog.hu/api/trackback/id/tr751663699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása