Mókalista

Mottó: "Mert mosolyogni minden nap muszáj!"
Vicces dolgok a világ(háló)ról. Viccek, szövegek, képek, videók.

(Tudom-tudom, némelyik ezer éves, de egy újszülöttnek minden vicc új.)

Címkék

(18) (51) állat (197) angol (200) autó (148) egysoros (83) fárasztó (123) festés (2) illúzió (2) it (60) játék (25) kép (752) képrejtvény (13) minden napra egy mikulas (6) motor (22) nap mondása (47) politika (8) reklám (59) szobor (8) szövegelés (290) vicc (281) videó (561) zene (175) Címkefelhő

Viccek

2010.02.25. 17:09 :: Beküldő

Pistike benyit a szülei hálószobájába és látja, amint apukája éppen egy óvszert akar felrakni. Hogy elkerülje a kellemetlenségeket, az apa úgy tesz, mintha valamit keresne az ágy alatt.
- Mit csinálsz? - kérdezi Pistike.
- Azt hiszem, egy patkány van az ágy alatt - válaszolt az apja..
- És mit fogsz vele csinálni? Megdugod?
 
 
Fickó odaront a bárpulthoz:
- Gyorsan adjál 5 rumot! Gyorsan!
- Hé, hé, mire ez a nagy sietség?
- Az előbb kimentem a WC-re, ahogy végeztem, szembe találtam magam egy fickóval, aki egy stukkert fogott rám, és azt mondta, vagy leszopsz, vagy megöllek.
- És?
- Hallottál lövést?
 
 

 
Egy öreg, kemény cowboy egyszer azt tanácsolta az unokájának, ha sokáig akar élni, akkor az a titok, hogy minden reggel egy csipet puskaport kell szórnia a reggelijébe. Az unoka megfogadta a tanácsot, bizony élt is egészen 110 éves koráig. Négy gyereket hagyott hátra, valamint 20 unokát, 30 dédunokát, 10 ükunokát és egy 15 méteres krátert ott, ahol a krematórium állt...

 

Az öreg Pista bá átmegy a szomszédokhoz látogatóba. Bekiabál a kertkapun, mire megjelenik egy hatalmas komondor, és megszólal:
- Nincs itthon a gazdám!
Az öreg úgy megijed, hogy elájul. Amikor a kutya nyelvcsapásaitól magához tér, azt mondja:
- Te, hát ugatni nem tudsz?
Mire a kutya:
- Tudok én, csak nem akartam magát megijeszteni.
 

 

Agresszív kismalac utazik a buszon. Arra megy egy öreg néni helye keresve.
-Néni! Le tetszik ülni?
-Igen,nagyon köszönöm!
-És hova?
 

 

Meghal egy ember, Szent Péter nagy örömmel fogadja a menyország kapujában. Elbeszélgetnek, aztán leülnek enni. Szépen megterített asztalnál Szent Péter felbont egy szardínia konzervet, jóízűen megeszik. Ez mindig ugyanígy történik, csak konzervet esznek. Az ember ezt furcsálja, megkéri Szent Pétert, hogy nézhesse meg, mi van a pokolban.
- Ott van az a függöny, elhúzod és láthatod a poklot.
Benéz az ember a függöny mögé, óriási sütés-főzés. Gurítják a söröshordókat, sütik a disznókat meg marhákat nyárson.
- Hogy van ez? Azt mondták, ha egész életemben jó leszek, a mennyországba kerülök, és milyen jó lesz ott nekem. És mióta itt vagyok, mást sem eszünk csak konzervet. A pokolban meg sütnek-főznek?
- Ne haragudj fiam, de kettőnkre én nem főzök.
 

 

Cirkusz igazgatóhoz odamegy egy ember, hogy van egy száma. Kirak egy 5 méterszer 5 méteres márványlapot a főtét közepére, felmászik 10 emelet magasra, leugrik és fejjel előre becsapódik. Cirkuszos persze beleegyezik, de az ismeretlennek van egy kikötése: mindössze csak 3 alkalommal csinálja meg a számot.
Első előadás, lézeng néhány néző a téren... Emberünk felmászik, szét a karokat, leugrik, PAFF, felpattan TÁDÁÁÁ semmi baja.
Jön a második előadás, egész ország ott tombol a nézőtéren. Emberünk felmászik, karok szét, leugrik, PAFF, felpattan, TÁDÁÁÁ semmi baja. Harmadik előadás... a világ minden tájáról jönnek az emberek... Emberünk mászik, ugrik, PAFF, felpattan, TÁDÁÁ semmi baja.
Cirkuszigazgató odarohan hozzá:
-Ember, ez világszám, milliárdokat lehetne vele kereseni!! Hát miért csak háromszor hajlandó megcsinálni????
-Hát azért mert fáj b×zdmeg...


Szólj hozzá!

Címkék: vicc

A bejegyzés trackback címe:

https://mokalista.blog.hu/api/trackback/id/tr151653557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása